Здравейте, обръщам се към вас със следния въпрос. Във БТВ за определяне на възнаграждението по чл.40, ал. 5 от КСО се включват всички начисления за месеца или само сумите с постоянен характер? Става въпрос за фирма, в която всеки месец със заповед на управителния се определя различен бонус за всяко лице.
Подайте Д1 с код К и верните данни. Не е необходимо да заличавате.
Благодаря! Направих го, приеха Д1, сега чакам да отпаднат дублираните задължения.
Здравейте, сега установих, че съм подала 2 пъти декларация образец 1 за СОЛ за м.09.2020г.
Ако сега подам заличаване и след това подам редовна Д1 проблем ли ще е? Знам, че срока за корекции е 30-ти април., но ме притеснява, това че ако сега подам редовна Д1 за септември ще бъда в забава.
Здравейте от петък имам проблем с подаване на болнични от упълномощено лице. Не ми излиза менюто за избор на файл в системата на НОИ. Някой има ли подобен проблем?
П.с. Упълномощаването не е ново и всеки месец подавам болнични.
Здравейте, ние сме счетоводна кантора, която към услугите извършвани на клиенти сме включили и фактуриране. Към момента работим с Бизнес Навигатор, като няма да го ползваме в модул СУПТО. Към момента клиента звъни, казва каква фактура да му се издаде, ние и издаваме чрез БН я изпращаме в търговския обект на клиента, където той я разпечатва и ако е нужно издава касов бон.
Има ли проблем според вас да продължим да работим по същия начин, при положение,че софтуера ни не се намира в търговските обекти ?